Info

Julkaisun linja

Sosialismi.net on vasemmistolainen verkkopalvelu, jonka tavoitteena on lisätä ihmisten tietoa kapitalismista, sen oppositiosta sekä niiden historiasta.

Julkaisutoiminta
Kokoamme työväenliikkeen teoreettisista ja poliittisista kirjoituksista koostuvaa pdf-kirjastoa. Kirjaston julkaisut on tarkoitettu erityisesti opintokerhojen ja lukupiirien käyttöön.

Sosialistinen media

Facebook http://www.facebook.com/sosialismi.net

Twitter https://twitter.com/SosialismiNet

Youtube https://www.youtube.com/user/Sosialismi0net

Soundcloud https://soundcloud.com/sosialismi-net

Ask.fm http://ask.fm/sosialisminet

Toimitus

Sosialismi.netin toimitus on puolueisiin sitoutumaton vapaaehtoisvoimista koostuva ryhmä.

Toimitus toimitus(-a-)sosialismi.net

Julkaisuehdotukset, kommentit kirjaston kirjoista, tekijänoikeusasiat jne.
Julkaisutoiminta julkaisu(-a-)sosialismi.net

Vastaava toimittaja miika(-a-)sosialismi.net

Keskusteluohjeet

Haluamme pitää keskustelun tason Sosialismi.netissä korkealla.

Julkasemme vain kommentteja, jotka eivät sisällä asiattomuuksia. Keskustelun herättämisen kannalta kommenttien olisi syytä olla rakentavia ja perusteltuja argumentteja, lisähuomautuksia tai kysymyksiä, jotka liittyvät itse aiheeseen.

Kyseessä on vasemmistolainen julkaisu. Oikeistolaisia ja kansallismielisiä provokaatioita emme tule julkaisemaan. Jos Sinua voi kuvailla edellä mainituilla adjektiiveilla, muut fora sopivat Sinulle paremmin.

Tekijänoikeudet

Creative Commons License

Tämän sivuston teosten käyttöoikeutta koskee

Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen 1.0 Suomi-lisenssi.

Siten saat käyttää sivustolta löytyviä tekstejä vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin, kunhan mainitset lähteen ja kirjoittajan nimen.

Artikkeliarkiston kuviin sovellettavat Creative Commons -lisenssit vaihtelevat, eikä niihin voi itsestään selvästi soveltaa yllämainittua lisenssiä. Olemme kertoneet kuvan käyttämän lisenssin ja sen alkuperän kuvan alt-tekstissä tai muutoin kuvan yhteydessä.

Artikkeleissa käytetyt kuvat käyttävät nekin Creative Commons lisenssiä, mutta lisenssi saattaa vaihdella. Tällöin olemme linkittäneet kuvan käyttämän lisenssin kuvan yhteyteen. Myös sivustot, joilta kuvat on haettu, löytyvät linkitettynä kuvan yhteydestä.